La schi în Păltiniș sau în Innsbruck?

Dacă pe timp de vară, o vacanţă pe litoralul românesc putea să rivalizeze la capitolul preţ cu cele în destinaţii exotice şi mult mai căutate, cam acelaşi lucru se întâmplă şi iarna. Cu banii pe un sejur la noi la munte, poţi să mergi mai degrabă în Austria. 

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, apar și primele oferte pentru vacanțele petrecute la munte. În România, în funcție de stațiunea pe care o alegi, dar și de hotel, prețurile variază între 1.100 de lei pentru două persoane cu mic dejun inclus și pot ajunge până la 6.000 de lei. comparativ pentru pasionații de schi care optează pentru o vacanță în Austria, ofertele pornesc de la 2.100 de lei, la un hotel de trei stele.

Astfel, pentru o minivacanță de patru zile, în intervalul 23-27 decembrie, la Predeal, un hotel de trei stele cere 1.182 de lei, pentru doi adulți, cu mic dejun inclus. În aceleași condiții, prețurile la un hotel de patru stele ajung la 1.904 lei.

Dar, tarifele percepute de hotelieri sunt ceva mai mari în Sinaia. Un hotel de patru stele cere 2.259 de lei, cu mic dejun inclus.

Iar în Păltiniș, pentru același hotel veți ajunge să…

Citeste continuarea Aici

You might also like