Militarii și polițiștii ies în stradă

Nemulțumiri pe bandă rulantă în ţara noastră. Un val de proteste începe miercuri, la ora 10:00, în Capitală, în faţa Guvernului. Militarii rezerviști, însă și polițiștii vor ieși în stradă pentru a cere actualizarea pensiilor şi salariilor.

Astfel, miercuri este așteptat un val de proteste în Bucureşti. Conform ultimelor informații, angajații de la poliţie, penitenciare şi militarii rezervişti vor ieși din nou în stradă astăzi.

În ceea ce privește nemulțumirile acestora, ei cer politicienilor actualizarea pensiilor şi salariilor, potrivit legilor în vigoare, după cum reiese dintr-un anunţ semnat de mai multe organizaţii sindicale.

Aşadar, protestele de miercuri sunt programate să înceapă la ora 10:00, la Bucureşti, în faţa Guvernului cu deplasare spre Parlament, prin faţa Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI).

Pe lângă actualizarea pensiilor și salariilor, angajaţii, adr şi pensionarii din poliţie, penitenciare şi armată cer aplicarea în integralitate a legii salarizării unitare (Legea nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice), însa și actualizarea pensiilor militare…

Citeste continuarea Aici

You might also like