O noua formulă pentru recalcularea pensiilor

Joi seara, ministrul Muncii, Marius Budăi, a vorbit despre ceea ce ar trebui făcut pentru ca beneficiarii din sistemul de pensii să aibă parte de echilibru. În plus, oficialul a mai spus că Executivul a purtat o discuție pe tema pachetului de ajutor social.

Anunțul momentului despre pensii! Milioane de români sunt vizați. Marius Budăi a venit cu ultimele detalii

Astfel, invitat în emisiunea ”Subiectiv” de la Antena 3, ministrul Muncii, Marius Budăi, a precizat că legea salarizării și cea a pensiilor va fi analizată, cu scopul ca toți beneficiarii din sistemul social să aibă parte de echilibru.

De asemenea, declarațiile sale vin pe fondul scumpirilor facturilor de gaze și energie, facturi pe care mulți oameni nu-și permit să le plătească. De aceea, în ședința de Guvern de miercuri, autoritățile au discutat pe tema pachetului de ajutor social care va analiza din nou  legea salarizării și a pensiilor. Ministrul Marius Budăi susţine că întregul demers va dura aproximativ 120 de zile.

În această situaţie, ministrul Muncii a fost întrebat dacă după perioada de 120 de zile pensionării s-ar putea aștepta la majorări, dar acesta  a…

Citeste continuarea Aici

You might also like