O româncă din Austria i-a ucis cu mașina pe copilul și soția amantului ei

O româncă în vârstă de 37 de ani din Austria, aparent autoarea unui accident de circulație în care au murit două persoane – o mamă de în vârstă de 43 de ani și fiul ei de 5 ani – este în prezent cercetată pentru crimă, după ce anchetatorii au descoperit că cele două femei se știau, iar românca i-ar fi lovit intenționat cu mașina.

Astfel, tragedia s-a petrecut sâmbătă seară, la ora 16:33, pe un drum liniştit, fără trafic și cu limită de viteză de 30 km/ oră din Villach, oraș din Carintia. O mașină condusă cu viteză i-a lovit din plin pe femeia de 43 de ani și pe fiul ei, de 5 ani. Echipajele medicale sosite la fața locului nu au mai putut să-i salveze, transmite krone.at.

De asemenea, polițiștii au plecat imediat în urmărirea mașinii care provocase accidentul, pe care au descoperit-o la circa 500 de metri de locul impactului, la marginea unei păduri. La volanul acesteia nu era nimeni, însă au fost lăsate urme de sânge pe zăpadă care i-au condus pe polițiști la românca de 37 de ani.

Mai mult, aceasta era grav rănită, dar nu în urma accidentului: avea mai multe tăieturi de cuțit pe care, cel mai probabil, și le-a…

Citeste continuarea Aici

You might also like