Papa Francisc a sugerat că vaccinarea împotriva coronavirusului este o „obligație morală”

În data de 10-01-2022, Papa Francisc a sugerat că vaccinarea împotriva coronavirusului este o „obligație morală” și a denunțat modul în care oamenii au fost influențați de „informații fără temei” pentru a refuza una dintre cele mai eficiente măsuri pentru a salva vieți.

De altfe, Papa Francis a folosit unele dintre cele mai puternice cuvinte ale sale de până acum, cerând ca oamenii să se vaccineze într-un discurs adresat ambasadorilor acreditați la Sfântul Scaun, un eveniment anual în care face un bilanț al lumii și stabilește obiectivele de politică externă ale Vaticanului pentru noul an.

În prezent, în vârstă de 85 de ani, Papa Francisc s-a ferit în general să vorbească despre vaccinare ca fiind o „obligație morală”, deși organismul său consultativ COVID-19 s-a referit la aceasta ca fiind o „responsabilitate morală”. Mai degrabă, Papa a numit vaccinarea drept „un act de dragoste” și că refuzul de a fi inoculat a fost „sinucigaș”.

În acest sens, a făcut un pas mai departe, spunând că indivizii au responsabilitatea de a avea grijă de ei înșiși “și acest lucru se traduce în respect pentru sănătatea…

Citeste continuarea Aici

You might also like