Partidul UDMR îi îndeamnă pe maghiari să se autorecenzeze

În zona Transilvaniei, partidul UDMR are un nou plan în ceea ce îi privește pe etnicii maghiari. Totul a fost făcut public printr-un comunicat transmis de Primăria Miercurea Ciuc.

Astfel, UDMR își dorește ca în cadrul recensământului populației și locuințelor, numărul etnicilor maghiari să fie cât mai mare, în condițiile în care acesta este partidul politic cel mai activ în cea mai amplă acțiune socială a statului din acest an.

Acest lucru este confirmat de partid, care a trimis 9.000 de scrisori părinţilor elevilor din municipiu şi personalului didactic din şcoli, pentru a-i invita să se autorecenzeze, într-o nouă campanie de promovare a recensământului.

Ce spune Primăria Miercurea-Ciuc?

Mai exact, Primăria Miercurea-Ciuc şi-a extins campania de promovare a recensământului la şcoli. Au fost deja trimise scrisori părinţilor şi directorilor de şcoli pentru a-i încuraja să completeze chestionarele online până la data de 15 mai.

Iar, cei care nu au posibilitatea de a completa chestionarele online sunt rugați să ceară ajutorul unei rude sau se pot deplasa la punctele de recensământ existente.

Astfel, “Părinţii şi…

Citeste continuarea Aici

You might also like