Patronul echipei de fotbal Șahtior, numit „Președintele războiului”, susține acum Ucraina

„Președintele războiului” este numit Rinat Akhmetov în materialul Marca. Proprietarul lui Șahtior, acuzat mereu în trecut de legătura sa cu Rusia, speculându-se inclusiv o conexiune cu KGB, simte acum că este și el în pericol din cauza războiului și anunță că vrea să ajute Ucraina „pentru a evita un dezastru umanitar”.

În seara de miercuri, pe pagina de Twitter a parlamentului Ucrainei, Verkhovna Rada, apărea un mesaj tulburător, scris în engleză: „Noapte bună, Europa. În timp ce tu dormi, micii noștri ucraineni îți păzesc visele, formând un scut uman pentru Uniunea Europeană în fața agresiune ruse”. Și trei hashtaguri: #StopPutin, #StopRussianAgression, #StandWithUkraine.

Dedesubt, patru poze terifiante. Copii dormind într-un adăpost, unul lângă altul, lipiți. O fetiță rănită, ținută în brațe de un bărbat plin de sânge în timp ce ea este consultată de un doctor. Doi bebeluși gemeni, înfășurați în pături. Și alți copii, pe scări, pe paturi, în buncăr, speriați. Ei sunt copiii Ucrainei atacate cu brutalitate de Rusia. Copii în război.

 Akhmetov poate intermedia negocierile de pace între Rusia și…

Citeste continuarea Aici

You might also like