Pe Autostrada Soarelui, mai multe restricții de circulație sunt în vigoare și vizează mai multe tronsoane

În data de 27-04-2022, centrul Infotrafic vine cu detalii de ultimă oră pentru șoferii care vor ajunge pe Autostrada Soarelui. Astfel, în cursul zilei de miercuri vor fi impuse restricții de circulație pe mai multe tronsoane de pe A2, pentru efectuarea unor lucrări de reparații.

Concret, Centrul Infotrafic anunță că vor fi impuse restricții la kilometrul 165, pe sensul către București, unde banda de urgență și prima bandă vor fi restricționate, până în jurul orei 13.00, dar și între kilometrii 144-142, pe sensul către București, unde a doua bandă va fi restricționată, până în jurul orei 16.00.

Recomandări de călătorie pe Autostrada Soarelui

În contextul rutier, Infotrafic vine și câteva recomandări pentru șoferi. Aceștia trebuie să mărească distanța de siguranță între autovehicule și de asemenea, să semnalizeze înaintea schimbării benzii și să respecte limitele de viteză instituite.

Menționăm faptul că traficul pe Autostrada Soarelui ar putea să fie unul destul de intens spre finalul săptămânii. Foarte mulți români aleg să petreacă minivacanța de 1 mai pe litoralul românesc, iar unitățile hoteliere deja…

Citeste continuarea Aici

You might also like