Pentru mentenanța metrourilor din București, Alstom a primit 500 de milioane de euro pe o perioadă de15 ani

Compania Alstom a încheiat un contract cu Metrorex, în valoare de 500 milioane euro, pentru mentenanța metrourilor din București, în următorii 15 ani.

De altfel, mentenanța metrourilor din București va fi asigurată tot de Alstom, ca și până acum. Compania franceză Alstom și Metrorex, operatorul rețelei de metrou din București, au semnat un contract de 500 de milioane euro de servicii de mentenanță pe o perioadă de 15 ani, pe baza unui număr estimat de kilometri parcurși de trenurile în circulație.

În contextul contractului, acesta a fost încheiat în urma încheierii unei licitații publice. Serviciile acoperă întreținerea preventivă, corectivă, precum și revizii generale pentru o flotă totală de 82 de trenuri la semnarea contractului.

Astfel, contractul celor două companii este valabil până la finalul anului 2036.

La nivel mondial, Alstom are peste 50 de contracte de mentenanță cu o durată de cel puțin 20 de ani, care acoperă peste 35.000 de vehicule în toată lumea.

În opinia sa, „Cu acest nou contract pe termen lung, Alstom va furniza servicii de întreținere a metroului din București pentru următorii 15 ani, o dovadă a…

Citeste continuarea Aici

You might also like