Peste 10.000 de clienţi Carrefour au donat PET-uri în schimbul fructelor și legumelor românești

În cadrul unei campanii organizate, peste 10.000 de clienți au donat PET-uri în schimbul fructelor și legumelor românești în 14 hipermarketuri Carrefour din țară. De altfel,  inițiativa va continua şi în alte șase orașe din țară: Bârlad, Galați, Iași, Ploiești, Sfântu Gheorghe și Suceava.

În prezent, retailerul a extins campania Caravana Plata cu PET în 14 din cele 20 de hipermarketuri planificate pentru acest an. Până în prezent, au fost colectate peste 200.000 de PET-uri, cele mai multe fiind colectate în București, la Carefour Orhideea (peste 36.000), iar cel mai mare număr de persoane participante a fost înregistrat în Satu Mare, unde peste 1.500 de persoane au plătit cu PET-uri și au primit fructe și legume.

„Numărul mare de clienți participanți ne arată faptul că există interes pentru reciclare în rândul românilor, însă au nevoie de o infrastructură potrivită. Anul acesta am reușit să fim prezenți în 19 orașe din țară”, a declarat Felician Cardoș, environmental manager Carrefour România.

 

În România, caravana Plata cu PET, parte din programul de economie circulară Punem Preț pe Plastic al Carrefour…

Citeste continuarea Aici

You might also like