Piese vestimentare pe care să le împrumuți din dressingul partenerului

Dacă nu ai obiceiul să arunci un ochi și la raionul cu haine pentru bărbați, ar fi cazul să schimbi asta. Mai ales că de când moda evoluează din ce în ce mai mult, genurile se confundă și ele din ce în ce mai tare pe stradă sau pe catwalk.

Siluetele androgine sunt peste tot și nu avem de ce să mințim- ne plac foarte mult, mai ceva ca un mesaj erotic! Care sunt deci piesele vestimentare șic și confortabile pe care poți să le împrumuți din dressingul partenerului? Vei afla în cele ce urmează.

Puloverul tricotat XXL. Alege o formă masculină, dreaptă, în tendințe, în culori neutre și subtile și nu ai cum să dai greș. Arată foarte bine alături de o pereche de blugi sau de pantaloni eleganți sau și de o pereche de pantaloni mai casual pentru a fi confortabilă atunci când mergi la un sex shop! Mocasinii pot completa de minune totul!

Blazerul. Da, știm că există blazere și la raionul pentru femei. Dar, in acest an, foarte în vogă sunt modelele de blazere mai largi și mai lungi. Deci cele din dressingul partenerului sunt o alegere perfectă! Se pot purta cu un tricou alb și cu o pereche de blugi pentru cea mai frumoasă alură casual, dar șic în același timp. Pentru a-l stiliza și pentru a-i da un plus de caracter, poți alege să îl accesorizezi cu o curea.

Blugii boyfriend. Sunt blugii care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Sunt foarte în vogă de ceva vreme și arată cel mai bine alături de un top sau de o cămașă foarte feminină. Poți alege un model transparent, unul cu flori, cu dantelă sau cu bretele fine.

Cămașa. Este un mare clasic din dressingul masculin și este și piesa vestimentară masculină ce se poate adapta cel mai ușor. Albastră, alb, roz pudrat sau cu dungi, cămășile masculine sunt mai largi și nu sunt atât de strâmte ca și cele feminine. Se pot purta pe post de rochie, cu o curea în talie, alături de o pereche de pantaloni scurți sau lungi. Vei obține astfel cea mai boyish alură, sofisticată și foarte cool.

Un cardigan. În noul sezon rece, cardiganul va fi foarte în vogă. Se poate purta atât cu o pereche de blugi, cât și cu o fustă mai fluidă din satin. Dar și cu o pereche de blugi mai largi și o pereche de pantofi cu toc pentru un plus de contrast.

 

You might also like