Președintele rus a încercat să își protejeze familia de-a lungul anilor, fiind foarte discret și a și reușit acest lucru

În prezent, preşedintele rus Vladimir Putin este în centrul atenției, după ordinul pe care l-a dat pentru invadarea Ucrainei. Deși de-a lungul timpului președintele Rusiei a încercat să își țină viața personală în mare secret, câteva detalii despre cele două fiice ale sale au fost făcute publice.

Astfel, Vladimir Putin a fost căsătorit cu Lyudmila Shkrebneva, alături de care are două fiice, Maria și Katerina. Președintele rus a încercat să își protejeze familia de-a lungul anilor, fiind foarte discret și a și reușit acest lucru.

În 1983, președintele Rusiei s-a căsătorit cu Lyudmila Shkrebneva, care era atunci însoțitoare de zbor. Au fost căsătoriți timp de 30 de ani și au divorțat în 2013.

În ceea ce privește relația lui Vladimir Putin cu fiicele sale, site-ul guvernului de la Moscova arată că fosta soție a acestuia, Lyudmila Shkrebneva, a susținut că președintele Rusiei își „răsfăța” copiii, în timp ce ea își asuma rolul de părinte autoritar.

În opinia sa, ”Nu toți tații sunt la fel de iubitori cu copiii lor ca el. El le-a răsfățat mereu, în timp ce eu eram cea care trebuia să le disciplineze.”, a…

Citeste continuarea Aici

You might also like