Preşedintele Volodimir Zelenski i-a propus lui Vladimir Putin „târgul anului”

După capturarea lui Viktor Medvedciuk, preşedintele Ucrainei  Volodimir Zelenski i-a propus lui Vladimir Putin, aşa zisul „târgul anului”. Totul s-ar putea întâmpla foarte curând. Tot ce se aşteaptă acum este răspunsul Moscovei la propunerea venită din Ucraina.

Concret, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a propus să îl schimbe pe Viktor Medvedciuk, un politician pro-rus de rang înalt, cu prizonieri de război ucraineni.

Astfel, „Important ca forțele noastre de securitate și forțele militare să ia în considerare o astfel de posibilitate”, a spus Volodimir Zelenski într-un discurs de miercuri dimineață, relatează agenția de presă Reuters.

Reamintim faptul că serviciile de securitate ucrainene au anunțat, marți, că l-au arestat pe politicianul pro-rus Viktor Medvedciuk, care este cel mai apropiat și mai influent aliat al președintelui rus Vladimir Putin în Ucraina, potrivit sursei citate.

În acest sens, preşedintele Volodimir Zelenski publicase anterior o fotografie cu Viktor Medvedciuk pe rețelele sociale. Bărbatul care susține că Vladimir Putin este nașul fiicei sale avea un aspect obosit și era încătușat.

„O…

Citeste continuarea Aici

You might also like