Prin natura sa, spionajul este sinonim cu secretomania, în Rusia

În general, spionajul este sinonim cu secretomania, în Rusia, unele surse au sugerat că membrii de top ai FSB ar fi arestați sau concediați. Luna trecută, membri ai Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB) au început să dispară.

Unele detalii încep să iasă la iveală abia acum și explică de ce Rusia pierde războiul din Ucraina. Dar și de ce democrațiile, fie ele și decadente, se dovedesc a fi mai bune în luptă decât dictaturile brutale, potrivitWashington Examiner.

Astfel, până în 2014, Ucraina a fost împărțită între pro-Occident și pro-ruși. Unii ucraineni au vrut să se alăture instituțiilor lumii libere, inclusiv NATO. Alții au preferat, dacă nu o fuziune cu Rusia, cel puțin o relație specială cu ceea ce ei considerau a fi națiunea-soră. Când Putin a anexat Crimeea și a început să rupă regiunea Donbas a oferit Ucrainei o majoritate solid pro-occidentală.

În acest sens, Putin a creat, fără să vrea, ceea ce, din perspectiva sa, era o situație intolerabilă. Ultimul lucru pe care și-l dorea era o populație ”înrudită” la granița Rusiei, vorbind o limbă asemănătoare, dar îndreptându-se către…

Citeste continuarea Aici

You might also like