Program Metrorex și STB de Crăciun și Revelion.

În perioada sărbătorilor de iarnă, metroul din București va circula după un program special, cu intervale diferite între garnituri, însă și cu trenuri suplimentare între sărbători pentru a face față fluxului crescut de oameni, informează Metrorex. De asemenea, de Crăciun, autobuzele și troleibuzele vor circula după programul unei zile de duminică, a transmis Primăria Capitalei.

Programul metroului de Crăciun și în primele zile din noul an

Astfel, în zilele de Crăciun (25, 26 decembrie) și de Revelion (1,2 ianuarie 2022), trenurile de metrou vor circula potrivit graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale.

Aşadar, pe Magistrala 1 (Pantelimon – Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Preciziei- Anghel Saligny), Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Străulești) și Magistrala 5 (Eroilor 2 – Valea Ialomiței/Râul Doamnei), circulația trenurilor de metrou se va desfășura la un interval de 10 minute.

În ceea ce privește programul metroului între Crăciun și Revelion, Metrorex a menţionat că în perioada 27-31 decembrie se vor introduce în circulație trenuri suplimentare, pentru preluarea fluxului crescut de…

Citeste continuarea Aici

You might also like