Tanczos Barna: Protecția mediului trebuie lăsată în afara bătăliilor politice

În România, ministrul Mediului, Tanczos Barna a publicat, pe pagina sa de Facebook un mesaj, prin care spune că protecția mediului nu trebuie să fie inclusă în bătăliile politice ”ieftine”. Acesta a subliniat că în râurile din România, care duc spre Ungaria nu există o cantitate semnificativă de deșeuri.

Protecția mediului trebuie lăsată în afara bătăliilor politice

În cadrul unui mesaj publicat pe pagina de socializare, ministrul Mediului a precizat că problema poluării râurilor este una reală și că aceasta trebuie combătută cu soluții concrete. Ministrul Mediului a adăugat că s-a lucrat la găsirea acestor soluții și că rezultatul lor se vede deja.

Astfel, “Problema poluării râurilor este o problemă reală care trebuie combătută cu soluții concrete. În ultimii doi ani, atât la nivel diplomatic, cât și la nivelul specialiștilor din România și Ungaria, am lucrat la găsirea acestor soluții pentru a stopa fenomenul poluării râurilor transfrontaliere. Rezultatul: în prezent nu există o cantitate semnificativă de deșeuri transportate din râurile din România către Ungaria”, spune ministrul Mediului.

Ministerul…

Citeste continuarea Aici

You might also like