Tehnici si produse pentru un machiaj rezistent

”Arma” frumusetii feminine, machiajul evidentiaza trasaturile speciale ale fiecareia dintre reprezentantele sexului frumos. De aceea, realizarea machiajului intr-un mod corect si potrivit pentru fiecare fizionomie este un aspect foarte important.

Prin machiaj se doreste a fi evidentiata frumusetea naturala a femeii, iar o tehnica de machiaj realizata gresit poate avea rezultate contrare.

Un machiaj corect si impecabil este un machiaj estetic si, nu in ultimul rand, rezistent. Indiferent de oboseala acumulata pe parcursul unei zile, un machiaj rezistent te va face sa arati foarte bine indiferent cate ore au trecut de la aplicarea acestuia. Care sunt secretele si produsele care ajuta la mentinerea unui machiaj rezistent pentru mai multa vreme? Aflati in randurile ce urmeaza.

 

Produse pentru un machiaj rezistent

Factorii care influenteaza rezistenta machiajului sunt, in primul rand, produsele folosite, iar mai apoi modul de aplicare al acestora. Asa cunoscutele produse ”waterproof” te asigura ca machiajul tau va rezista indiferent de temperaturile de afara si indiferent de numarul de ore care a trecut de la aplicare. De asemenea, exista produse care trebuie folosite…

Citeste continuarea Aici

You might also like