Traian Băsescu: Flota a fost transferată în 1991 la Fondul Proprietăţii de Stat pentru a fi privatizată, vândută

Fostul președinte a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, cu flota românească. Astfel, Traian Băsescu a subliniat că nu există niciun document de vânzare pe care să se afle semnătura lui.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu navele?

Graţie informațiilor oferite de fostul președinte al României, flota a fost transferată în anul 1991 la Fondul Proprietăţii de Stat pentru a fi privatizată, vândută.

În precizările sale, „Flota a fost transferată în 1991 la Fondul Proprietăţii de Stat pentru a fi privatizată, vândută. Navrom, Romline şi Petromin au fost transferate din coordonarea Ministerul Transporturilor la FPS pentru a fi vândute. Au fost N licitaţii organizate unele de Navromar, altele vândute direct pe unde se aflau, ipotecate, luate credite pe ele, dar ele au fost la FPS.

Arătaţi-mi o singură aprobare semnată de Băsescu pentru vânzare nave. Pentru o singură navă măcar. Când eşti omul ruşilor, nu pui o bază militară americană la Kogălniceanu, americanii nu-s în România în cadrul programului NATO, ci în parteneriatul dintre cele două ţări, România şi SUA. Cei 2000 de puşcaşi marini de la Kogălniceanu nu sunt în…

Citeste continuarea Aici

You might also like