Traian Băsescu pune pe jar toată România.

Traian Băsescu spune că România are dreptul de a se apăra, chiar și cu sprijinul american, dacă va exista un viitor conflict armat, subliniind că țara noastră nu este „mielul bun de sacrificat la nevoie” al nimănui.

Astfel, duminică, 30 ianuarie,Traian Băsescu a scris un mesaj pe rețelele de socializare în care a vorbit despre scutul antiracheta de la Deveselu. Fostul preşedinte a explicat că acel scut nu reprezintă o amenințare pentru Federația Rusă, subliniind că nu este treaba lui Vladimir Putin cum se apară țara noastră.

„Pentru corecta informare, În această seară nu am avut o intervenție telefonică la “România Tv” în emisiunea domnului Corpos, pe tema Ucraina. Intervenția prezentată este reacție de acum aproximativ un an la declarația Președintelui Vladimir Putin care susținea să scutul antirachetă de la Deveselu ar fi o amenințare la adresa Federației Ruse, ceea ce este incorect.

România are dreptul să se apere, chiar și cu sprijin american, și nimeni nu-i poate cere să fie “miel” bun de sacrificat la nevoie, iar Președintele Putin este ultimul care poate avea astfel de pretenții și nu este treaba lui cum se…

Citeste continuarea Aici

You might also like