Tudor Gheorghe: „Eu nu cred decât în știință. Văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor”

Cunoscutul artist Tudor Gheorghe a declarat joi, 25 noiembrie, că nu primește la concertele sale spectatori care nu s-au vaccinat împotriva Covid. Artistul a precizat că are schema de vaccinare completă, că urmează să primească doza booster dar, despre virzsul Covid-19, el crede doar în știință.

În opinia sa, „La Cluj, lumea a intrat așa cum a trebuit. Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele așa cum e necesar. Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia. Care voi ceilalți? E treaba dumneavoastră. Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI. Eu nu cred decât în ştiinţă. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor”, a declarat  artistul Tudor Gheorghe.

Însă, când a fost întrebat, într-o emisiune TV, cu ce îl încurcă, dacă ceilalţi nu se vaccinează, cât timp el este imunizat, Tudor Gheorghe a răspuns: „Dragul tatii, nu mă încurcă. Doamne fereşte. Muriţi în linişte!”.

Mai mult, artistul a precizat că nu ține concerte în săli în care sunt şi spectatori nevaccinaţi pentru că nu vrea să se îmbolnăvească.

În convingerile sale, „Sunt…

Citeste continuarea Aici

You might also like