Următorul tronson de drum expres care se va deschide în România, este proiectul la care actualul primar al Craiovei şi-a adus o contribuţie importantă

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei se bucură de un succes fără precedent la capitolul infrastructură.

Concret, este vorba despre următorul tronson de drum expres care se va deschide în România, proiect la care actualul primar al Craiovei şi-a adus o contribuţie importantă în trecut.

În opinia sa, „Mai avem de aşteptat doar circa o lună până la inaugurare. Acest tronson va veni exact în continuarea celor 18 km care ocolesc Balșul și care au fost deschiși în urmă cu o săptămână”.

În contextul infrastructurii, joia trecută, România a inaugurat prima parte din drumul expres. Este vorba despre cei 18 km de centură ocolitoare a Balșului. În tot acest timp însă, lucrările se apropie de final și pe următorul tronson.

În momentul de faţă, cei de la UMB lucrează la foc continuu pentru următorii 20 de kilometri din tronsonul 2 al drumului expres, în continuare până după Slatina și care sunt și ei aproape de finalizare. În total UMB mai lucrează și pe tronsonul 3 (31,75km) și tronsonul 4 (31,8 km), lucrări ce ar urma să fie gata anul următor.

În ceea ce privește deschiderea circulației pe tronsonul de la Balș până la…

Citeste continuarea Aici

You might also like