Zoltán Kovács: „Ungaria este de partea păcii, asemenea celorlalte ţări vecine cu Ucraina

În opinia sa, Zoltán Kovács, spune că Ungaria nu va trimite arme în Ucraina, dar este printre primele ţări care pledează pentru pace.

Astfel, „Ungaria nu va trimite arme în Ucraina, dar este printre primele ţări care pledează pentru pace”, a declarat secretarul ungar de stat pentru comunicare şi relaţii internaţionale, care a fost întrebat şi despre victoria repurtată de FIDESZ la alegerile parlamentare din 3 aprilie, relatează Magyar Nemzet.

Zoltán Kovács a fost întrebat de realizatorul de emisiune al canalului trei al televiziunii RAI, cunoscut drept apropiat al stângii, Lucia Annunziata, în cadrul emisiunii intitulate „In mezz’ora”, care abordează, de regulă, chestiuni europene şi de politică internă.

Prima întrebare s-a referit la drepturile omului, grav încălcate în războiul din Ucraina. Răspunzând la această întrebare, secretarul de stat a subliniat că războiul nu este niciodată o soluție, însă situația conflictuală nu se referă doar la drepturile omului, ci la relațiile internaționale.

„Ungaria este de partea păcii, asemenea celorlalte ţări vecine cu Ucraina”, a spus Zoltán Kovács, care a adăugat:…

Citeste continuarea Aici

You might also like