Autoritățile sunt nevoite să recapete încrederea populaţiei, este opinia lui Alexandru Rafila

Despre situaţia pandemică din România, Alexandru Rafila spune „trebuie să încetăm să fim promotorii persoanelor care spun lucruri neadevărate” iar autoritățile trebuie să discute deschis despre eventualele efecte adverse.

„Trebuie să schimbăm rapid modul de comunicare. Mesajul anti-vaccinare nu trebuie să devină dominant. Vaccinul nu ne oferă imunitate de turmă. Vaccinaţii nu fac forme grave şi nu decedează. Trebuie să discutăm deschis de eventualele efecte adverse. Trebuie să încetăm să fim promotorii persoanelor care spun lucruri neadevărate. În următoarele 90 de zile, ar fi bine să vaccinăm 3 milioane de persoane. Rezistenţa la îmbolnăvire trebuie să fie suficient de mare ca valul 5 să fie mult mai uşor”, a declarat deputatul PSD la Aleph News, în emisiunea OFF/OnTheRecord.

Vaccinaţii nu fac forme grave şi nu decedează

 Alexandru Rafila a declarat că valul 5 se manifestă deja în Europa de Vest, iar în ţara noastră este posibilă o nouă creştere importantă după 15 ianuarie 2022, chiar dacă România este în descreşterea rapidă a valului 4 în momentul de față.

„Trebuie recâştigată încrederea populaţiei….

Citeste continuarea Aici

You might also like