Bayern Munchen a decis să le reducă salariile jucătorilor nevaccinaţi împotriva Covid-19 şi obligaţi să stea în izolare

Clubul de fotbal Bayern Munchen a decis să le reducă salariile jucătorilor nevaccinaţi împotriva Covid-19 şi obligaţi să stea în izolare, precum Joshua Kimmich, plasat în carantină după ce a intrat în contact cu persoane infectate, a scris, duminică, săptămânalul german Bild am Sonntag, citat de lesoir.be.

Astfel, Joshua Kimmich, în vârstă de 26 de ani, a fost plasat în izolare pentru a doua oară, vineri, din cauza unei noi expuneri la coronavirus. Tocmai ieşise din carantină, marţi, după ce a intrat în contact cu coechipierul Niklas Sule, care a fost testat pozitiv săptămâna trecută.

În plus, oficialii Bayern i-au informat pe Kimmich şi pe patru coechipieri de-ai săi că le vor fi tăiate salariile atunci când vor sta în izolare.

În acest sens, Serge Gnabry, Jamal Musiala, Eric Maxim Choupo-Moting şi Michael Cuisance ar fi ceilalţi jucători bavarezi care nu s-au vaccinat, potrivit Bild.

În contextul competitiv, Bayern, care a pierdut vineri, fără Kimmich, meciul cu Augsburg (scor 1-2), în etapa  a XII-a a Bundesliga, a refuzat să comenteze informaţiile apărute.

Cazul internaţionalului german Joshua Kimmich (64 de selecţii),…

Citeste continuarea Aici

You might also like