Care aste reacţia lui Dan Negru, în comentariile despre mutarea sa la Kanal D

După ce a făcut mutarea anului în televiziune, Dan Negru uimește din nou printr-o postare pe contul său de socializare. Declarația sa vine ca urmare a reacției presei din România, care a scris tocmai despre subiectul „transferului” său la Kanal D.

După 20 de ani în care a fost mereu fidel postului Antena 1, Dan Negru a decis să se mute la Kanal D. Într-o postare pe contul său de socializare, binecunoscutul prezentator s-a arătat surprins de reacția presei din România legată de acest subiect. Acesta a declarat că nu este obișnuit „cu normalitatea asta” în televiziune.

În opinia sa, „Nu merit nimic din cuvintele frumoase scrise în sutele de articole din zilele astea. Nimic !!! E meritul formatelor și al echipelor!

Dar cel mai mult m-a emoționat concurența. Între Antena și Kanal, România TV a avut aseară un episod prin care mi-a mulțumit pentru anii mulți de televiziune. Nu sunt obișnuit cu normalitatea asta. Sau nu în timpul vieții. De vreo trei ori m-am pipăit să văd dacă n-am murit. În lumea mare a televiziunii asta e normalitatea.

Mi-l amintesc pe Berlusconi mulțimindu-i public lui Paolo Bonolis, prezentator italian, atunci…

Citeste continuarea Aici

You might also like