Care este părerea regizorului David Dodson despre Volodimir Zelenski

Președintele Volodimir Zelenski a preferat să nu fugă din țară, în ciuda ofensivei Federației Ruse. Un apropiat al președintelui Ucrainei a scos la iveală motivul pentru care acesta a preferat să rămână în țară în timpul războiului.

 De ce nu a fugit de război? 

Dezvăluirea a fost făcută de regizorul David Dodson, un apropiat al lui Volodimir Zelenski, care îl cunoaște pe liderul de la Kiev înainte ca acesta să ajungă președinte.

Iniţial, cei doi s-au întâlnit pentru prima oară la New York în anul 2008, când lucrau împreună la comedia romantică „Love in the Big City”.

Momentul respectiv a fost începutul unei colaborări foarte strânse ce s-a concretizat în trei filme în care David Dodson i-a fost regizor şi totodată începutul unei strânse prietenii ce durează de 14 ani.

Este doar o mică diferenţă între actorul Zelenski şi preşedintele Zelenski

Afirmaţiile regizorului Dodson au venit în contextul în care multe persoane se așteptau ca Volodimir Zelenski să fugă din Ucraina, la începutul conflictului. Totuși, regizorul a exclus această variantă și a spus că președintele va rămâne alături de poporul…

Citeste continuarea Aici

You might also like