Cat de eficiente sunt tratamentele cu Saw Palmetto şi Finasteride?

Căderea părului este dureroasă atât pentru domni cât şi pentru femeile care suferă din această pricină. Trebuie să recunoaştem, că trăim într-o lume în care se pune preț pe aspect și pe imagine, iar modul în care ne prezentăm este esențial când vine vorba de găsirea unui job, crearea unor noi legături, s.a.

Persoanele care suferă din pricina căderii părului, nu sunt afectate doar social, dar şi latura emoțională este puternic influențată, deci căutarea celor mai bune soluții şi tratamente de stopare a fenomenului sunt măsuri normale pentru cei aflați în astfel de situații.

Saw Palmetto – tratament eficient împotriva alopeciei androgenice

Saw Palmetto este un tratament certificat de specialişti de combatere a căderii părului. Tratamentul cu Saw Palmetto eficient se bazează pe reducerea androgenilor liberi din corp, în special la nivelul scalpului. Substanţa activă a compusului este extrasă din palmierul Serenoa repensis care crește în mod natural în peninsulă Floridă. Inițial tratamentul cu Saw Palmetto a fost studiat ca remediu împotriva prostatei, însă în timpul studiilor cercetătorii au observat efectele asupra…

Citeste continuarea Aici

You might also like