Ce alimente trebuie consumate pentru a avea o imunitate puternică în perioada sezonului rece?

Nutriționistul Mihaela Bilic a împărtășit cu toată lumea ce alimente trebuie consumate pentru a avea o imunitate puternică în perioada sezonului rece. Nutriționistul a explicat că pentru o imunitate puternică avem nevoie de 4 elemente pe care le găsim în mâncare.

Astfel, nutriționistul spune că pentru a avea o imunitate puternică  avem nevoie de 4 elemente pe care le regăsim în pește, fructe, legume, nuci și semințe.„Dieta pentru un sistem imunitar competent se bazează pe 4 elemente, care vin din mâncare. Acizii grași omega 3 au efect antiinflamator. Nu pot fi sintetizați de organism. Există în grăsimea de pește și în semințe.

Astfel, „De aici, recomandarea să mâncăm pește măcar de 2 ori/săptămână. Vitaminele antioxidante A, C și E se opun ruginirii organismului, și implicit îmbolnăvirii. Ca să faceți plinul de antioxidanți, consumați legume și fructe de toate culorile, nuci și semințe”, a declarat Mihaela Bilic.

Sistemul imunitar poate fi afectat de stres și de alimentație

Mihaela Bilic a atras atenția cu privire la stresul zilnic și la alimentație. Medicul nutriționist spune că aceste elemente sunt importante…

Citeste continuarea Aici

You might also like