Ce măsuri de întreținere necesită ATV-urile la sosirea primăverii

Venirea primăverii este motiv de sărbătoare pentru toți off road-iștii, dar mai ales pentru riderii care au ținut ATV-ul în garaj pe timp de iarnă și abia așteaptă să facă o plimbare în outdoor.

Totuși, înainte de a porni în aventura 4 x 4 pe traseul preferat, este important să realizați câteva minime măsuri de întreținere. Inspecția periodică a modelului de ATV din dotare este o bună practică pentru a vă asigura că vehiculul este mereu în stare optimă de funcționare.

Cu atât mai mult, atunci când ai achiziționat un ATV nou sau atunci când vine vorba de un ATV în rate, îți vei dori să te bucuri cât mai mult de acest vehicul. Distracția cu ATV-ul prin mocirle, primăvara, se măsoară în cantitatea de noroi cu care revii acasă, însă, în acest caz, se recomandă acordarea unei atenții sporite în ceea ce privește curățarea și spălarea „jucăriei”.

În acest sens, experții în domeniu recomandă spălarea în mod periodic a ATV-ului în scopul evitării acumulării de reziduuri. „Ritualul” impune folosirea de unelte adecvate și de produse speciale de curățare. Astfel, caroseria nu va suferi deteriorări. De mare…

Citeste continuarea Aici

You might also like