Cum să cureţi eficient baia cu ajutorul cojilor de portocale

Din totdeuna curățarea băii poate fi o activitate frustrantă. Chiar dacă îi dedicăm foarte mult timp, rezultatele nu reflectă întotdeauna efortul depus. Așa că specialiștii sau diverși internauți vin cu tot felul de trucuri pentru curățarea băii în mod eficient.

În general, chimicalele puternice nu sunt întotdeauna cea mai bună opțiune, deoarece pot conține substanțe dăunătoare. În timpul curăţeniei, acestea sunt eliberate în aer și îți pot afecta sănătatea. Prin urmare, este indicată alegerea unor produse chimice mai puțin agresive. Însă putem curăța baia cât mai eficient și ecologic.

Atât pe chiuvetă cât și pe vasul de toaletă se acumulează cele mai multe bacterii. Prin urmare, trebuie curățate zilnic. De asemenea, pe cadă sau pe cabina de duș își face loc calcarul și mucegaiul.

Mucegaiul rezistent poate fi eliminat cu un amestec de citrice

Astfel, pentru a opri formarea mucegaiului, Natalie Wise, autoarea cărții The Modern Organic Home. În opinia sa, „Înmuiați coaja a două- trei portocale într-un litru de oțet alb, îndepărtați cojile după două ore și adăugați lichidul într-o sticlă cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like