David Dobrincu pe covorul rosu la premiera Tabara cu mama sexy si fratele cu iubita, Sebastian si Ioana Ignat!

Surpriza la premiera filmului „Tabara”, pelicula produsa de Selly. Joi seara, la Cineplexx Baneasa a avut loc premiera filmului Tabara, o noua productie speciala in care joaca gasca 5Gang, BroMania, Dorian Popa, Angel Popescu, David Dobrincu, Smaranda iubita lui Selly, fratii Munteanu, Madalina Belariu Ion, Pavl Bartos, Paul Diaconescu si multe alte vedete.

5gang

La premiera filmului s-a reunit gasca 5Gang si Selly a venit cu parintii dar si cu iubita Smaranda care joaca si ea in film. Tot la aceasta pelicula a venit toata famiia Dobrincu, David care joaca un rol principal in film impreuna cu parintii lui dar si cu fratele lui, Sebastian Dobrincu, care va face parte din juriul emisiunii „Imperiul leilor” dar si iubita acestuia Ioana Ignat. Aici au venit si Ana Maria Margean, castigatoarea sezonului trecut dar si Jolie, Dumi sau Costin Cambir.

smaranda si selly cu parintii lui

Si ceilalti mebrii ai trupei au venit la premiera filmului si au facut multe fotografii la panoul cu poesterul filmului. Pe care il puteti vedea din 31 decembrie in cinematografe.  Dorian Popa si Angel Popescu au fost marii absenti au serii. Nu ratati un super film.

The post David Dobrincu pe covorul…

Citeste continuarea Aici

You might also like