Despre activitatea miniștrilor PSD, marcel Ciolacu spune, „fiecare ministru în parte îşi îndeplineşte atribuțiile”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre situația din interiorul partidului pe care îl conduce și, totodată, a adus în discuție și o eventuală remaniere a miniștrilor, care în opinia sa nu este una necesară la momentul actual.

Astfel, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a vorbit despre ideea unei remanieri a miniștrilor PSD din Guvern. Însă, în viziunea sa, un astfel de subiect nu a fost discutat nici în interiorul partidului pe care îl conduce și nici în coaliția de guvernare.

Referitor la activitatea miniștrilor PSD, Ciolacu spune că există o evaluare la partid, care este una normală și lucrurile par a fi în regulă, fiecare ministru în parte îndeplinindu-și atribuțiile.

Marcel Ciolacu, despre miniștrii din PSD

În contextul politico-administrativ, “Nu am avut o astfel de discuţie, nici cu premierul, nici în interiorul partidului. Nu s-a făcut o evaluare – avem o evaluare la partid, e normal, cu apariţiile, cu monitorizările, cu urmărirea programului de guvernare, fiecare ce avea de îndeplinit şi ce a făcut – nu a existat o astfel de discuţie până acum, nici în coaliţie, nici în interiorul partidului”, a afirmat…

Citeste continuarea Aici

You might also like