Doctorița din Iași care a condus băută și a provocat un accident a fost reținută de polițiști

Medicul Anna Maria Năstac a fost reţinut pentru 24 de ore miercuri, 26 ianuarie, de către poliţiştii din Iaşi, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice și a provocat un accident rutier.

Astfel, duminică seara, 23 ianuarie, doctorița se afla la volanul unui autoturism marca Audi Q7 şi a intrat în coliziune cu un alt vehicul.

Totodată, aceasta urmează să fie prezentată în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, arată biz.ro.

”Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 23 ianuarie a.c., o femeie de 46 de ani ar fi condus un autoturism pe raza municipiului Iași și ar fi intrat în coliziune cu un alt auto, în urma impactului rezultând doar pagube materiale. De asemenea, din verificări a rezultat că aceasta ar fi acroșat anterior un alt auto, pe raza municipiului Iași.

În urma testării şoferiţei cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,47 mg/l…

Citeste continuarea Aici

You might also like