Interviu: Dumi: „Imi doresc ca piesa „Trezeste-te Romania” sa ajunga la inimile oamenilor”

Tanarul solist Marian Dumitru, pe numele de scena Dumi, promite sa devina un adevarat producator muzical caci are multe idei bune. De aceea am stat de vorba cu el pentru ca are o multime de proiecte si idei, despre care am stat cu tanarul compozitor care ne-a spus mai multe in interviul exclusiv urmator.

Bravonet: Salutare, Dumi! Ai inceput luna decembrie in forta, ne poti spune si noua despre ce este vorba?
Dumi: Pot sa spun ca am inceput ca am inceput cu noutatile inca din noiembrie, cand am lansat noua mea piesa „Trezeste-te Romania. Sunt foarte mandru, de 1 decembrie era deja lansat si asa le-am spus si eu tuturor romanilor „La Multi Ani”! Si sa ne trezim, este cel mai important lucru. Am tras o fuga pina la munte cu prieteni dragi si astept sarbatorile.

Urmeaza diverse evenimente legate de Craciun?
Da, va fi un concert de Craciun la mine in Chiajna, organizat de primarie si parcul Dinamic, unde voi canta piesele mele si cateva melodii specifice de sarbatori. Vor mai canta Danny D, Monica Vasiliu. DJ Noris, Stefan Cudalb. George Eremia si DJ Dan T si DJ Nixx. Va asteptam de la ora 14.00 pe data de 18 decembrie. Cei care vor veni vor primi si cadouri iar intrarea va fi…

Citeste continuarea Aici

You might also like