La final de an, Cuebrick se intreaba cine il salveaza. „Who’s Gonna Save Me”, noua piesa a artistului

Cine te salvează la final de an? Asta se întreabă și Curbrick, care a lansat o nouă piesă, „Who’s Gonna Save Me”. O melodie plină de energie, dar care te poate introduce și într-o atmosferă plină de mister.

Ritmurile house în combinație cu vocea hipnotizantă ne fac să dansăm, acum, la final de an, când putem să lăsăm tot ce s-a întâmplat în anul 2021 în urmă, să ne concentrăm pe tot ce putem să îmbunătățim în noul an. În mod ideal, rezoluția noului an are în vedere și o persoană specială.

„Am vrut să creez o melodie plină de energie, care să ne facă să dansăm fără oprire la final de an. Cred în salvarea prin alte persoane, așa că întrebarea firească pentru mine a fost Cine o să mă salveze? Sper să vă bucure această melodie, la fel cum mă bucură pe mine.”, a spus Cuebrick.

Cuebrick este DJ și producător german, prezent de-a lungul anilor pe unele dintre cele mai importante scene de muzică dance din Europa. Acesta este invitat adesea la spectacole alături de nume mari din industrie, precum Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto, Armin van Buuren, Afrojack, Blasterjaxx, Nicky Romero,…

Citeste continuarea Aici

You might also like