Lockdown în România? Florin Cîțu, anunț clar despre carantina generală din toamnă

Ne așteaptă un nou lockdown?

Primul ministru al României, Florin Cîțu a fost întrebat dacă există posibilitatea unei noi carantine generale în această toamnă. Acesta a spus că vaccinarea este singura soluție pentru a scăpa de pandemie. Iată ce spune premierul.

Astfel, din cauza numărului în creștere a infectărilor cu COVID-19, premierul a fost întrebat dacă există posibilitatea unei noi carantine generale din această tomană.

„Nu. Eu vreau să văd o creștere a vaccinării. E singura soluție prin care putem să depășim pandemia. Lockdown-ul  nu a a ajutat deloc, la nimic. Doar întârzie lucrurile. Ca să scăpăm de pandemie trebuie să ne vaccinăm, este singura soluție. Avem tot ce ne trebuie. Trebuie să menținem economia deschisă și de aceea am luat și aceste măsuri, cea cu certificatul verde, pentru a ne asigura că românii pot să-și desfășoare activitățile în siguranță”, a afirmat Florin Cîțu.

Cresc cazurile de COVID în România

Astfel, până ieri, 20 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.152.052 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus(COVID – 19).

1.079.814 pacienți au fost declarați…

Citeste continuarea Aici

You might also like