O româncă și copilul ei abia născut au murit din cauza variantei DELTA

O nouă tragedie în România. O femeie din Spania şi copilul ei abia născut au murit după ce au ajuns în România.Aici, femeia a fost depistată cu varianta Delta a COVID.

Mai mult, femeia și copilul au murit după ce s-au infectat cu coronavirus.

Astfel, pacienta nevaccinată era însărcinată  în şase luni. Aceasta a fost depistată cu varianta Delta. Însă, după o lună de spitalizare în stare gravă, la Piatra Neamț și în Iași, a murit.De asemenea, bebelușul său, adus pe lume prin cezariană în cursul internării, nu a supraviețuit nici el, în ciuda eforturilor medicilor.

Numele femeii este Gabriela și avea doar 36 de ani. Ea a decis să vină în România cu familia, la sfârsitul lunii iulie. Aceştia au călătorit din Spania, cu teste negative. Au aterizat pe aeroportul din Cluj și de aici au mers la rudele din Petroșani și Piatra Neamț, informează Stirile Pro TV.

Infectată cu varinata Delta

În data de 12 august, femeia însărcinată a fost luată cu ambulanța, testată și transportată la spital. Testul a ieșit pozitiv, iar femeia a fost internată mai întâi pe secția de boli infecțioase și apoi la ginecologie.

“I-au făcut…

Citeste continuarea Aici

You might also like