Pachetul de măsuri “Sprijin pentru România”, în valoare de 17,3 miliarde de lei

Din data de 11 aprilie, liderii politici vor anunța unul dintre cele mai mari pachete de sprijin ale populației din istoria recentă: „marea voucherizare,” cum a fost denumită de unele voci din opoziție, care nu văd cu ochi buni măsurile populiste puse la cale în special de latura de stânga a Guvernului.

Se pun pe masă 17,7 miliarde de lei

Despre aceasta, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat sâmbătă, la Cheile Grădiştei, că pachetul de măsuri “Sprijin pentru România”, în valoare de 17,3 miliarde de lei, va fi prezentat luni de liderii coaliţiei, subliniind că acesta reprezintă o premieră, deoarece este pentru prima dată când un guvern vine cu un astfel de plan pentru a preveni efectele crizei energetice.

Astfel, “Luni, după şedinţa coaliţiei, vom prezenta întregul pachet Sprijin pentru România, un pachet atât social, cât şi economic, aşteptat de români şi de mediul de afaceri, dar în principal foarte necesar pentru această perioadă prin care trece şi România împreună cu întreaga Europă. (…) E un pachet de aproximativ 17,3 miliarde, în care pe partea economică sunt bugetate măsuri mai mult decât pe partea…

Citeste continuarea Aici

You might also like