Un actor de la Hollywood a împușcat o femeie pe platoul de filmare!

O femeie a murit, iar un bărbat a ajuns cu răni grave la spital după ce au fost împușcați pe platourile de filmare de marele actor Alec Baldwin. Astfel, atacatorul este un cunoscut actor, care a mai rănit de asemenea o persoană.

Cei, doi adulți, cu vârsta cuprinsă între 40 și 50 de ani, au fost împușcați pe un platou de filmare de cunoscutul actor Alec Baldwin.  Mai mult, victimele făceau parte din echipa de producție și lucrau la realizarea unui film cu cel care i-a atacat.

Este vorba despre directorul de imagine și de regizorul filmului: Halyna Hutchins, în vârstă de 42 ani, și Joel Souza, 48 de ani.

Foto: Fanatik.ro

Din păcate, impactul a fost letal pentru Halyna Hutchins, provocând astfel moartea directorului de imagine. Regizorul filmului, Joel Souza, a fost mai norocos și a reușit să scape cu viață, având doar câteva răni mai grave.

Unde a avut loc tragedia

Femeia a decedat, iar bărbatul a fost grav rănit după ce actorul Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită pe un platou de filmare.  De asemenea, scena terifiantă care a șocat restul echipei de filmare a avut loc în New Mexico.

Chiar dacă a fost transportată în cel mai…

Citeste continuarea Aici

You might also like