Un jandarm care se ducea acasă a salvat trei victime dintr-un accident grav

 În noaptea de luni spre marți, un jandarm, de la Gruparea de Jandarmi Mobila “Fratii Buzești” Craiova, care se îndrepta spre casă a salvat, viața a trei victime ale unui accident.

 

“Noaptea trecută, Marian se îndrepta către casă. Era la volanul mașinii, în dreptul localității Poiana Mare. A observat flăcări în șanțul de pe marginea drumului, dar a crezut că e vegetație care arde. După doar câteva secunde, a văzut un bărbat cu mâinile ridicate, care striga după ajutor”, au precizat reprezentanții MAI.

Aceştia au mai spus că jandarmul a coborât în șanț și a văzut o mașină răsturnată, care începuse să se aprindă în zona motorului. În dreptul mașinii se aflau două femei, grav rănite și un bărbat prins între fiare.

Astfel, una dintre femei avea o mână ruptă, iar cealaltă prezenta o hemoragie puternică la cap. Acesta le-a spus femeilor să încerce să de îndeparteze, în timp ce el s-a îndreptat spre bărbat.

“Incendiul se extindea, dar Marian, sigur pe el, a știut exact ce mișcări trebuie să facă pentru a scoate victima în siguranță din mașină, fără să-i cauzeze leziuni suplimentare.
A dus…

Citeste continuarea Aici

You might also like