Un remediu natural pentru a combate efectele îmbătrânirii se găseşte în cojile de banane

S-a dovedit în mai toate cercetările că banana este o adevărată minune nutrițională. Conține antioxidanți, care pot stimula imunitatea și pot reduce riscul de boli cronice, și este o sursă extraordinară de fibre care ajută digestia.

Însă, nimeni nu și-ar fi imaginat, totuși, că și coaja de banană poate avea un rol asupra sănătății. Chiar dacă nu sună prea plăcut, ceaiul din coajă de banană este considerat un elixir al tinereții. Firstforwomen arată de ce ar trebui să nu mai aruncăm niciodată coaja bananelor.

Din cercetăeile lor, există numeroși nutrienți anti-îmbătrânire care se află în partea exterioară a fructului, o parte care, de obicei, ajunge la gunoi.

Ca și în cazul ceaiului din coji de ceapă, despre care se știe că este un leac miraculos împotriva răcelii și a gripei, și ceaiul din coji de banană are efecte benefice asupra organismului. Medicul dermatolog Mamina Turegano susține că ceaiul din coji de banană este un remediu natural pentru a combate efectele îmbătrânirii.

Chiar dacă numele sugerează altfel, de fapt, la acest ceai se folosește banana întreagă. Deși unii oameni prepară ceaiul fără…

Citeste continuarea Aici

You might also like