Unele produse Lidl România vor avea preţul de 50 de lei

În această perioadă, Lidl România își așteaptă clienții cu noi oferte și promoții la o gamă variată de produse. Unele dintre acestea sunt scoase la vânzare la prețuri extrem de mici, de numai 50 de lei, și fac parte din gama produselor inteligente, menite să ne înfrumusețeze locuința.

Noi produse propuse de Lidl în magazinele sale

În ultima lună din acest an dar şi în perioada Sărbătorilor de iarnă, gigantul german vine cu o ofertă interesantă pentru clienții săi din România. Produsele, din gama produse inteligente, nu sunt la prima ofertare a Lidl, acestea existând și în ofertele anterioare.

Compania relansează produsele din gama „Lidl Smart Home”. Produsele oferite din această gamă vă permit să controlați iluminatul, aparatele electrocasnice și multe altele din casa dumneavoastră prin intermediul unui hub central.

Sistemul este unul rapid și ușor de configurat, astfel încât veți avea mai mult timp pentru a face lucrurile pe care le iubiți, cu confortul și siguranța suplimentară de a ști că aveți controlul casei, oriunde v-ați afla. Produsele din această gamă sunt realizate de cei de la Zigbee și sunt menite să…

Citeste continuarea Aici

You might also like