10 bacite intra in lupta pentru inima ciobanilor – Alice Peneaca in distributia serialului ” Pup-o, ma”

Începe lupta pentru inima celor doi baci. Probele vor fi dure, competiția acerbă iar premiul pe măsură: 50.000 de euro și Trofeul. Alice Peneacă (Corina), Oana Ioniță (Andreea), Ioana Picoș ( Mona Liza), Maria Georgiana Văcariu ( Adela), Simona Pintileasa ( Viviana), Mădălina Anea (Edit), Roxana Condurache (Eva), Cristina Viștereanu ( Diana), Iulia Neacșu (Oana), Alexa Tofan ( Anemona) sunt cele 10 băcițe care luptă pentru inima celor doi ciobani, Tică (Alin Panc) și Horică (Sandu Pop, aka Văru’ Săndel).

Povestea din Pup-o, mă!, serialul care începe joi, 06 octombrie, de la 20.00, la Prima TV, este alertă, acțiunea are multe fațete, umorul de limbaj și situație este întâlnit la orice pas. “Personajul meu se numește Corina. A fost o experiență foarte frumoasă iar cu echipa m-am simțit excelent la filmări”, spune Alice Peneacă.

Filmările au durat o lună și au avut loc într-o fermă din apropierea Bucureștiului. “Filmările la primul sezon au fost o continuă voie bună care cred că se va transmite și telespectatorilor. Am râs, ne-am distrat la filmări și am creat amintiri dintre cele mai inedite. În afară de vacanțele…

Citeste continuarea Aici

You might also like