4 sfaturi pentru alegerea ușilor de interior ideale

Cei care renovează, se mută sau își construiesc o casă, probabil vor să facă schimbări majore și la capitolul mobilier sau obiecte funcționale din casă. De multe ori, este nevoie inclusiv de înlocuirea ușilor de interior, mai ales la blocurile vechi. Astfel, o ușă de interior poate reîmprospăta cu ușurință aspectul unui apartament sau al unei case, creându-se un spațiu rafinat și plăcut.

Mulți se întreabă cum se alege ușa de interior potrivită tipului de locuință. Iată care sunt cele mai importantee aspecte care trebuie luat în considerare atunci când se achiziționează uși interior.

Materialul ușii

Prima dată trebuie ales tipul de material din care va fi realizată ușa. Cele două opțiuni constau în lemn masiv sau materiale care imită lemnul.

Cele mai scumpe uși de interior sunt cele din lemn masiv, însă au și un grad ridicat de rezistență. De obicei, pentru confecționarea acestora se folosesc bradul sau stejarul, primul tip fiind mai ieftin.

Ușile MDF sau HDF dispun de un strat interior din hârtie celulară. De aceea, greutatea lor este mult mai ușoară decât în cazul ușilor din lemn masiv. De obicei, ușile de acest tip…

Citeste continuarea Aici

You might also like