Adina Butar și Markus Schultz vor deveni părinți de băiețel. În luna martie a anului viitor îl vor cunoaște pe Liam, primul lor copil!

La doi ani după ce s-a căsătorit cu celebrul DJ Markus Schulz, Adina Butar a anunțat că urmează să-i dăruiască acestuia un copil. Artista este însărcinată și urmează să aducă pe lume un băiețel în primăvara anului viitor.
Adina Butar va deveni mamă pentru prima dată! Românca a anunțat că este însărcinată cu un băiețel. Artista și soțul ei, celebrul DJ Markus Schulz, vor deveni părinți în mai puțin de trei luni, dar cei doi au ales să țină sarcina ascunsă până acum.
Adina Butar este însărcinată pentru prima dată
Românca a făcut valuri în 2019, când a anunțat că o să se căsătorească, dar nu cu oricine, ci cu unul dintre cei mai de succes DJ din lume. Nunta de poveste a avut loc în vara acelui an, iar planurile lor de a forma o familie s-au îndeplini. Anul viitor, în martie, artista va aduce pe lume un băiețel, pe nume Liam.
Decembrie este o lună plină de magie și surprize, așa că suntem nespus de fericiți și încântați să anunțăm în cele din urmă că bebelușul Liam va veni pe lume în martie 2022! Am visat la momentul acesta de ceva timp și eram nerăbdători să împărtășim cu lumea întreagă….

Citeste continuarea Aici

You might also like