Aidan Bissett single-ul „Tripping Over Air”

Aidan Bissett single-ul „Tripping Over Air”. Piesa este scrisă împreună cu Captain Cuts (Walk The Moon, Lennon Stella) și David Charles Fisher.

“Tripping Over Air” s-a reunit după ce fata pe care o vedeam mi-a spus că, de obicei, nu se va vedea cu un tip ca mine”, explică Aidan Bissett. „Chiar dacă mi-a spus asta, tot am decis să o urmăresc, ceea ce a făcut ca inima mea să fie frântă. Am fost orbit de fată și am ratat toate steagurile roșii – așa că am decis să transform această idee în această melodie.”

Bissett, în vârstă de nouăsprezece ani, și-a perfecționat arta de a transforma dezamagirea în melodii alt-pop emoționante. După ce a reușit cu o serie de single-uri autoproduse în 2020, a semnat cu Capitol Records înainte de a termina chiar liceul. Până în prezent, a strâns peste 52 de milioane de stream-uri globale combinate, a depășit un milion de ascultători lunar pe Spotify și a atins un miliard de vizionări pe TikTok pentru toate videoclipurile folosind muzica sa și peste 200.000 de creații. După turneele din 2022 cu Lauv și Claire Rosinkranz, el va reveni pe drum în această toamnă cu The Greeting…

Citeste continuarea Aici

You might also like