Alexandru Constantin a lansat primul concept de frizerie adaptat vremurilor moderne

Pandemia schimba frizeria! Asta sustine fondatorul celui mai nou concept de frizerie din Romania. Conceptul Barber Kiosk, sub forma unui salon de tip „open-space” si care vrea sa ia locul frizeriilor clasice, s-a deschis in AFI Cotroceni.

Pe cat de modern, pe atat de eficient si unic, Barber Kiosk – AFI Cotroceni este inspirat din nevoile actuale ale clientilor, sustine vedeta de televiziune, care spera ca romanii sa fie receptivi la noua moda.

„In vremuri in care spatiile cat mai deschise sunt considerate mai sigure, Barber Kiosk-ul vine ca un raspuns firesc pentru cel putin o problema a zilelor noastre” – sustine Alexandru Constantin care, pe langa antreprenoriat, activeaza in televiziune de peste 13 ani.

Conceptul de frizerie este adaptat spatiilor comerciale mari, de tip Mall, si se adreseaza, in special, barbatilor mereu ocupați, sau care sunt pe fugă și au nevoie rapid de servicii de tuns parul, barba sau tratamente de ingrijire.

barber kiosk

„Ca o alta noutate, dincolo de design, este pentru prima data cand clientii pot alege serviciile de frizerie de tipul „cut and go” Ii asteptam, cu drag, pe toti barbatii care vor sa traiasca o experienta moderna, intr-un spatiu…

Citeste continuarea Aici

You might also like