Alexia Eram și Mario Fresh, aventură pe cel mai mare vas de croazieră din lume

Alexia Eram și Mario Fresh au trăit una din cele mai memorabile experiențe de vacanță. Vedetele au petrecut trei zile de neuitat pe cel mai mare vas de croazieră din lume, Wonder Of The Seas, în primul mini-circuit al acestuia în Europa.

Îndrăgitul cuplu s-a îmbarcat în Barcelona pentru o mini-vacanță de 2 nopți, timp în care vasul imens, de 18 etaje și aproape jumătate de kilometru lungime, a navigat pe Marea Mediterană și a oprit pentru o zi în Valencia.

Alexia și Mario au ales cel mai mare vas de croazieră din lume întrucât au avut la dispoziție o numeroase posibilități de distracție și de a trăi experiențe palpitante: s-au dat în tobogane cu apă lungi de peste o sută de metri, au zburat pe tiroliană deasupra vasului, la 25 de metri înălțime, au jucat baschet și tenis pe terenuri imense aflate pe ultima punte, au plutit pe valuri la un simulator de surf impresionant, au mers la patinaj, s-au plimbat într-un parc imens, în centrul vasului, au făcut baie în piscine de dimensiuni olimpice și s-au relaxat în jacuzzi cu pereți transparenți, aflate la marginea vasului.

”A fost pentru prima dată când am mers împreună pe un vas…

Citeste continuarea Aici

You might also like