Alina Dinca lanseaza al doilea single din cariera solo – “Busuioc in par”

“Busuioc in par” este o piesa produsa in colaborare cu Hahaha Production, alaturi de Vlad Popescu, Alexandru Lupu, Vlad Ciresan si Ioan Cozma in studiourile SICARIO.
Videoclipul piesei este semnat de Stelea Dumitrescu, conceptul acestuia fiind realizat alaturi de Alexandru Lupu si Alina Dinca.

Piesa doreste sa exprime dorinta fetei simple de la tara de a-si intalni alesul inimii cu ajutorul vechilor traditii romanesti lasate de bunici, iar pentru a evidentia cat mai bine acest lucru, videoclipul a fost realizat in doua etape. Prima parte a videoclipului s-a filmat in muntii Apuseni, intr-o casa veche de la 1900, iar cea de-a doua in Bucuresti.

Alina Dinca este antrenorul echipei Smiley la Vocea Romaniei inca din primul sezon, semifinalista X Factor 2020 si fost jurat in emisiunea “Canta acum cu mine” de la PROTV. Alina este deasemenea liderul trupei Stereo Boulevard si solista acesteia.

Alina ne spune ca lansarea piesei “Busuioc in par”este continuarea drumului pe care l-a inceput in cariera solo chiar anul acesta si isi doreste ca aceasta piesa sa vibreze in urechile tuturor si sa ne trimita intr-o amintire a vremurilor de mult uitate, in care inocenta si puritatea…

Citeste continuarea Aici

You might also like