Amber Mark a lansat albumul de debut “Three Dimensions Deep”

In prima parte Amber canta despre propriile insecuritati si anxietatea colectiva, incercand sa afle raspunsuri pentru trauma si suferinta. Gasind pacea si o forma de spiritualitate prin studierea teoriilor universului, Amber a gasit o noua perspectiva asupra vietii. Proiectul este unul profund, dar si o scrisoare de dragoste pentru propria persoana.

Albumul cuprinde mai multe de genuri muzicale precum, funk, R&B, soul si hip-hop. Acesta va fi urmat urmat de turnee in SUA, Regatul Unit si Europa.

Link: https://ambermark.lnk.to/ThreeDimensionsDeep

„Three Dimensions Deep este o calatorie muzicala a intrebarilor pe care incepi sa ti le pui atunci cand vei cauta raspunsuri in univers”, spune Amber despre noul proiect.

New York City, orasul natal al artistei, a fost afectat grav de pandemie in 2020. Astfel, Amber a inceput sa inregistreze mai multe cover-uri, inregistrand compilatia “Covered-19”. Colaborariile cu Empress Of si DJ Paul Woolford au tras atentia multor iubitori de muzica. Amber a acumlat pana acum peste 430 milioane de stream-uri dar si un grup de fani loiali.

Articolul Amber Mark a lansat albumul de debut “Three Dimensions Deep” apare prima dată în BRAVO…

Citeste continuarea Aici

You might also like